Spelletjes honden en katten verzorgen

Datum van publicatie: 21.01.2019

Pak de borstel en ga hem heerlijk borstelen. Maak ze schoon en geef ze een leuke tijd. Maar wat blijkt er nou.

Eigenwijs, tevreden spinnend op schoot of op de verwarming, actief en jagend. Verander eerst haar uiterlijk, ga haar vervolgens lekker wassen en maak het af met een leuke outfit! Werken met of bij DierenDokters. Maar wat blijkt er nou. Dan is Wauies het

Dierenarts redt puppy Dierenarts redt puppy Een schattig, lief klein hondje is gewond en loopt in de stromende regen. Konijnen Cavia Fretten Ratten. Kleine dieren webshop Konijnen Knaagdieren. Haar naam is Princess en ze is superschatting. Als het engeltje niet kijkt,geef dan de hond een duivels kapsel. Je moet goed voor hem zorgen. Spelletjes honden en katten verzorgen Herinnerings-service Huisdieren ZorgPlan.

  • Probeer in dit spelletje voor je kat een eigen huisje te bouwen.
  • Verzorg je Huisdier 1 Populariteit:

Huisdier Verzorgen spelletjes

Volg alle instructies op en kies de juiste voorwerpen om je hondje tevreden te houden! Voer het paard, anders kan hij de Sint niet dragen! Maak ze schoon en geef ze een leuke tijd.

Was zijn haren, geef 'm op tijd wat te eten of bouw samen een mooie sneeuwpop! Er worden instructies gegeven als je het juiste voorwerp hebt gepakt. De kat van Ariel is erg vies geworden tijdens het buitenspelen.

Konijn Verzorgen Konijn Verzorgen The airborne toxic event wiki je eigen konijn en hou hem of haar goed verzorgt, spelletjes honden en katten verzorgen. Verzorg de dieren in de Pet Salon en maak hun baasjes blij met een fris gewassen en geknipt huisdier. Geef je aap op tijd te eten, zorg dat hij schoon blijft of speel eens een slaapliedje.

Natuurlijk mag je het prachtige beestje nog aankleden met mooie of grappige kleren. In het belang van uw kat maar ook van uzelf.

Vaccinaties - inentingen kat Jaarlijks vaccineren van uw kat blijft noodzakelijk voor een optimale bescherming tegen ziekten.

Maak ze schoon en geef ze een leuke tijd. Heeft u een vraag? Geef ze water en eten en zorg dat ze fris en schoon blijven. Om onverwacht hoge ziektekosten te voorkomen is een ziektekostenverzekering voor uw kat een verstandig idee

Help Baby Barbie een mooi pakje met cape en masker uit te z Maar als hij slaapt, laat m dan even met rust Cute Puppy Daycare Populariteit:. Diertje Verzorgen Diertje Verzorgen In dit leuke meisjes spelletje ga je een schattig diertje verzorgen.

Kun jij dit lieve beestje helpen.

Bekijk de walkthrough-video

Gezonde voeding zorgt voor goede stevige ontlasting en een mooie glanzende vacht. Help dit meisje goed voor haar paard te zorgen in het dieren verzorgen spelletje Horse Care and Riding. Kan jij je huisdier blij maken met een mooi kapsel? Hoe ga jij jouw hondje noemen?

Het is tijd om je eigen tijger te verzorgen. Pak de borstel en ga hem heerlijk borstelen. Maar ze zijn nog heel klein, dus wees voorzichtig. Om ze te vermaken geeft Hazel een dieren feestje.

Geef het beertje een lekker bad en geef het beestje mooie en warme kleertjes. Mijn Draakje Mijn Draakje Nu we het jaar van de Draak zijn in gegaan is dit spelletje eigenlijk onmisbaar. Magical Pet Swap Shop Populariteit:spelletjes honden en katten verzorgen. Maar ik weet het zeker.

Gezondheidscheck-up

In dit spel ga je je eigen katje verzorgen! Verzorg het beestje, maak haar beter en zorg dat ze weer volle vreugde er tegenaan kan. Een jaarlijkse gezondheidscheck-up houdt uw kat gezond.

Houd het hondje, de kat en het paardje tevreden door datgene te doen waar ze om vragen. Elke klant brengt een huisdier Let goed op waar de puppy het meest behoefte aan heeft.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
25.01.2019 03:47 Linette:
Konijn Verzorgen Konijn Verzorgen Maak je eigen konijn en hou hem of haar goed verzorgt. De kat van Ariel is erg vies geworden tijdens het buitenspelen.

31.01.2019 02:55 Mansur:
Schattige Pony Schattige Pony Zorg goed voor deze schattige pony. Samen met haar ga je in dit spelletje voor meisjes voor haar hondje zorgen.