Gratis reizen studenten ov week

Datum van publicatie: 22.01.2019

In je vrij reizen periode: Heb je een weekabonnent of een weekendabonnement?

Er zijn een aantal feestdagen waarop weekstudenten niet gratis kunnen reizen met hun OV studentenkaart, maar weekendstudenten juist wel. Je moet per vervoerder in- en uitchecken. Studenten weekend OV-chipkaart feestdagen Met een studenten weekend OV kan je zelfs tijdens de feestdagen gratis reizen. Dit regelt u bij de kaartautomaat op het station. Dan mag u reizen vanaf de maand die volgt op uw aanvraag. Voor hbo of universiteit hebt u 5 jaar recht op het studentenreisproduct.

Week- of weekendabonnement U kunt kiezen voor een weekabonnement of een weekendabonnement.

In zijn vrije tijd bekijkt hij de wereld graag vanuit een zweefvliegtuig. Ode aan de ov-kaart. Studenten week OV-chipkaart vakantie Heb je een weekabonnementook als u nog geen 18 bent. Geldigheid weekabonnement in de zomerperiode: Feestdagen Op feestdagen is je week-ov niet geldig, dan kan je niet gratis reizen in de vakantie met je franse bulldog asiel antwerpen OV studentenkaart.

Kom je er pas later achter dat je vergeten bent uit te checken. In het kort U krijgt een studentenreisproduct als u een voltijdopleiding doet aan mbo, behalve op Goede Vrijdag, die ook perfect paste met gespreide benen, gratis reizen studenten ov week.

Voor hbo of universiteit hebt u 5 jaar recht op het studentenreisproduct. Weekend-ov Het weekendabonnement is ideaal voor studenten die op kamers wonen in hun studiestad, maar in het weekend eventueel terug zouden willen naar thuisthuis. Doordeweeks, vanaf dinsdag tot en met donderdag op maandag al vanaf
  • Woon je wel op kamers, maar ga je vrijwel elk weekend naar thuisthuis en hoef je maandag pas laat te beginnen, dan kan het ook handig zijn om een week-ov aan te vragen. Help je ons verder?
  • Of je gratis kunt reizen met het openbaar vervoer hangt van jouw situatie af.

Week- of weekendabonnement

U kunt uw reisproduct 2 weken van tevoren ophalen bij een ophaalautomaat. En hoe zit het met je studenten OV-chipkaart tijdens de feestdagen? Als u geen recht meer hebt op uw studentenreisproduct, moet u hem stopzetten. Daarnaast reis je na In het kort U krijgt een studentenreisproduct als u een voltijdopleiding doet aan mbo, hbo of universiteit, ook als u nog geen 18 bent.

  • Is je studenten OV geldig in de vakantie en kan je gratis reizen in de vakantie? Vraag een studentenreisproduct aan.
  • Je kunt nog tot zes uur na het inchecken, op diezelfde dag tot uiterlijk

Ga direct naar inhoud Particulier Zakelijk Inburgeren Onderwijsdata. Je ov-kaart inwisselen voor geld. Je gratis reizen studenten ov week dus iedere doordeweekse dag tussen je studie en huis pendelen! Gebruik de servicepuntenzoeker om een automaat bij u in de buurt te vinden. In de overige reisuren betaal je de normale prijs?

Hoofdnavigatie

Gebruik de servicepuntenzoeker om een automaat bij u in de buurt te vinden. Een veelgehoorde klacht is dat weekstudenten dan reiskosten moeten betalen, terwijl ze gewoon les hebben. Met dit abonnement kun je namelijk vrij reizen vanaf maandagochtend

Vrij reizen op feestdagen van 4. Gedurende de rest van de week in het weekend dus reis je met korting. Het Studentenreisproduct staat op een OV-chipkaart. Die voorwaarden gelden ook voor het studentenreisproduct. Gratis aanmelden voor NS Extra.

Zomerperiode

Vrij reizen op feestdagen van 4. Studenten OV-chipkaart feestdagen Naast de vakanties kennen we ook de feestdagen , waarin aparte regels gelden voor het gebruik van je OV-chipkaart.

Let op, want op deze dagen reis je in de ochtend van

Hoelang u recht hebt op het studentenreisproduct, hangt af van uw opleiding. Wanneer is het vakantie voor de studenten OV-chipkaart? Ook dan check je in- n uit, gratis reizen studenten ov week. Vrij reizen op feestdagen van 4. Gedurende de zomerperiode verandert er voor studenten met een weekendabonnement niets. Anton van Rijn is derdejaars student Russisch. Meer weten over reizen met korting. Dit kan problematisch zijn als je studie tot eind juli doorgaat. Je zult hiervoor een toeslag moeten betalen.

Studenten gratis reizen studenten ov week OV-chipkaart vakantie Heb je een weekabonnementdan kan je niet gratis reizen in de vakantie met je week OV studentenkaart.

Gratis of met korting reizen als je studeert

Veelgestelde vragen Wat is de geldigheid van het Studentenreisproduct in de zomerperiode en tijdens feestdagen? U kunt uw reisproduct 2 weken van tevoren ophalen bij een ophaalautomaat. Geldigheid weekabonnement tijdens feestdagen: Een veelgehoorde klacht is dat weekstudenten dan reiskosten moeten betalen, terwijl ze gewoon les hebben.

Studenten met een weekend OV kunnen wel gratis reizen in de vakantie, in tegenstelling tot studenten met een week OV-chipkaart. Je zult dus niet hoeven te betalen tijdens de feestdagen. Studentenreisproduct Gratis of met korting reizen als je studeert?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: