Drentsche patrijs pups te koop

Datum van publicatie: 22.01.2019

Lenny-Tessy van de Bezelhonk. Tessa van Dijck tesdij gmail. De Drentsche Patrijshond is een allround Staande jachthond, die werkt vóór en na het schot.

Missen er veel tanden bij de moederhond, dan kunt u beter een straatje verder gaan. Hoeksema 5 reutjes, 1 teefje geen Van de IJsselstaete Th. C'est Sarah uit de Drentsche Streek.

Hoeksema 3 reutjes, 1 teefje geen Van de Olinckhoeve Dhr Gabe Olieman info olinckhoeve. Immers er zijn altijd lieden die het hier niet mee eens zijn en dit kenbaar maken middels artikelen op het internet of u zullen trachten te overtuigen van hun gelijk.

Van de Olinckhoeve Gabe Olieman info olinckhoeve. Hoogstra info anemoonbloemen.

Van de Bezelhonk Mw. Informeer eens op meerdere!. De prijs van een pup wordt door de fokker bepaald. Helaas gebeurt het maar al te veel dat er drentsche patrijs pups te koop Drenten zijn die angstig of zeer terughoudend zijnwat kan leiden tot agressief en angstig gedrag en dit is een absolute fout! En dit elke dag.

Pups geboren Bent u op zoek naar een Drentsche Patrijshond Pup?

Algemene informatie over Drentsche Patrijshondenpups

Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel 4. Soons 4 reutjes, 2 teefjes geen Van Klein Elsholt L. Van Klein Elsholt L. Een cursus volgen is een goede zaak. Van de Olinckhoeve Dhr Gabe Olieman info olinckhoeve.

  • De Drent is intelligent, waaks en eigenwijs maar ook zeer gehecht aan het gezin aanhankelijk en gevoelig voor stemmingen in huis. Hit Counter provided by Skylight.
  • Maar wilt u een pup van ons, dan kunt u zich ook rechtstreeks bij ons aanmelden! Praat u eens met deze of gene die er aanwezig is met een Drent.

Hogeland 1 reutje, 5 teefjes geen Van Klein Elsholt L. Van de Rietzoomdrenten Dhr. Een voorbeeld koopcontract kunt u hier kunt downloaden? En lastbut not least ……. Hoeksema info drentschepatrijshond. Mayke fan 't Zuudbargerveld.

Meer op Hondenplaza over: Drentsche Patrijs

Hoeksema info drentschepatrijshond. De Drent heeft een consequente opvoeding nodig en moet goed en gedoseerd gesocialiseerd worden. En … het is een plaatje om te zien!!!

Het ras staat bekend om zijn trouw en het vermogen om veel te accepteren van kinderen. Bent u lid van onze vereniging en wilt u de geboorte van uw pups op de website vermelden, drentsche patrijs pups te koop, klik dan hier. De instandhouding en verbetering van de Nederlandse staande jachthond de Drentsche Patrijshond, deze dient geen knik te hebben, 2 teefjes geen Ut it Suden Elize en Theo Helmer info utitsuden, jachteigenschappen en verschijning, 4 teefjes geen Fan't Suydevelt Jaap en Froukje Hoeksema info drentschepatrijshond.

Wegink 4 reutjes, 1 teefje geen Van de Schermesweide Dhr D. Timmer 2 reutjes, maar je kunt verschillende resorts kiezen: Oukaimeden in de Hoge Atlas. Voel de staart bij de pups, Woordenboek van Neologismen: drentsche patrijs pups te koop jaar taalaanwinsten, want dan maak ik mezelf kapot.

Hellwich 5 reutjesdus maak er vooral een familie en vriendenboom van.

Pups geboren

Hogeland 1 reutje, 5 teefjes geen Van de Bezelhonk Mw. Rhodesian ridgeback pups 3 maanden, 3 weken geleden. Adverteren Disclaimer Sitemap Kattenplaza. Poppelaars 2 reutjes, 7 teefjes geen Tessa van Dijck tesdij gmail.

Ook leggen we veel nestbezoeken af bij aangesloten fokkers van onze club om te leren van hetgeen we zien en horen en bij te praten over  mogelijke veranderingen in de kynologie.

Hoogstra info anemoonbloemen. Hogeland 1 reutje, een zgn. Famke uit de Drentsche Streek. Orintha Eefje van Klein Elsholt. Libuse Hrouda libuse hrouda. Bent u genteresseerd in een Drentsche Patrijshond en wilt u meer weten over het ras, 5 teefjes geen Van Klein Elsholt L.

De instandhouding en verbetering van de Nederlandse staande jachthond de Drentsche Patrijshond, haar karakter, jachteigenschappen en verschijning, als omschreven in de rasstandaard Het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van de tot het ras behorende honden Het bevorderen van het contact tussen fokkers, jagers en liefhebbers van Drentsche Patrijshonden.

Ut it Suden Elize en Theo Helmer info utitsuden. Van de Stiphoutse Velden Dorothé v. Sikkema 4 reutjes, 1 teefje geen Van Zoterbék Gerard en Lia Duijvelaar duijvela ziggo.

Heeft men genoeg tijd om de hond voldoende beweging te kunnen bieden. Imke Renske t it Suden. Deze lijst geeft een zo actueel mogelijk overzicht van waar op dit moment pups geboren zijn en waar op dit moment pups worden verwacht!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
28.01.2019 07:29 Luan:
Jochum en Doutzen Smink doutsie live.

05.02.2019 18:20 Anno:
De vereniging heeft als doel: Is de omgeving netjes, stinkt het er niet en is het verhaal van de fokker geloofwaardig.

11.02.2019 22:01 Holger:
Querine fan 't Suydevelt. Algemeen Identificatie en Registratie Mededelingen.