Tips om af te koelen in bed

Datum van publicatie: 21.01.2019

Haal dikke matrasbeschermers, hoeslakens, dekens en dekbedden van je bed af. Ook al heb je misschien de neiging om je uit te kleden en naakt te slapen om koel te blijven, dit kan er juist voor zorgen dat je het warmer hebt. Waarschuwingen Vaak gaat hitte gepaard met droogte.

Vul een sok met ongekookte rijst en sluit deze goed af. Stop een paar uur voordat je gaat slapen met sporten. Als je ze dicht laat, blijft de hitte van de dag erin hangen, en koelt je huis minder snel af 's avonds.

Gordijnen en ramen dicht. Koop een doos ijslolly's bij de supermarkt, of vries een zak met stukjes fruit zoals watermeloen, ananas of citroen in. Eet alleen koude gerechten, of gebruik de magnetron of barbecue buiten om je maaltijden te bereiden.

Leg de ijszak vervolgens in je nek of op je armen. Een lichaamstemperatuur van meer dan 40C is levensbedreigend en fataal als deze de 45C bereikt. Daarom vinden we het krassen van een nagel over een schoolbord zo vreselijk. Stop een paar uur voordat je gaat slapen met sporten. Leg de sok onder je kussen zodat deze lekker koel is wanneer je hem omkeert.

Omdat de ijszak niet massief is, kun je hem op vele manieren gebruiken en comfortabel op de meeste delen van je lichaam leggen.
  • En je water smaakt ook een stuk minder saai. Vervang dik beddengoed door dunner beddengoed.
  • Stop een paar uur voordat je gaat slapen met sporten. Het water in de handdoek verdampt dan, waardoor hij koud aanvoelt.

Beste bezoeker,

Ga tussen 10 uur 's morgens en 15 uur 's middags liever niet naar buiten, want dan is de zon op haar heetst. Vul je badkuip met koud water en ga erin liggen.

Frisse, katoenen lakens zijn beter dan flanel, dus die kun je 's zomers beter in de kast laten liggen. Als je geen airconditioning hebt, dan kun je een ijszak, een ijshanddoek of een koud kompres voor je ventilator hangen om koel te blijven.

Gebruik zijden of satijnen kussenslopen en lakens. Loop op blote voeten.

Doe je kind vandaag nog op muziekles. Doe dus je lampen uit en trek de stekkers uit alle apparaten die niet per se aan hoeven. Om je huis af te koelen zet je de deur naar de kelder open, en zorg je dat tussen de kelder en de ruimte waar de ventilator staat alle deuren openstaan? Vermijd het heetst van de dag. Smoothie met watermeloen, yoghurt en munt Chocolademilkshake met munt Munttruffels.

Ontdek meer van Quest:

Pas als het buiten ook aan het afkoelen is, gooi je alles open. Water voorkomt dat je uitdroogt op hete dagen. Gebruik zijden of satijnen kussenslopen en lakens.

Je kunt als alternatieve plek voor je gewone bed een bed van bamboematten op de vloer van je slaapkamer maken. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Draag zomerkleding van natuurlijke vezels. Stop muntblaadjes in je water. Maar als je niet gewend bent aan kensington tickets ziggo dome, kun je het beste koud voedsel opscheppen?

Vermijd het heetst van de dag. Het water in de handdoek verdampt dan, waardoor hij koud aanvoelt. Dit is waarom je tanden zo gek voelen nadat je spinazie hebt gegeten.

Sleep Comfortably on a Hot Night , Espaol: Als je deze plekken dus een minuut onder een koude kraan houdt, waardoor je hele lichaam afkoelt, handelingen. Draai je hoofdkussen om zodat de koele kant boven ligt. Stap over op led-lampen. Laat je plafondventilatoren tegen de klok indraaien. Abbassare la Temperatura senza Aria Condizionata , Espaol: Zet de ventilatoren sneller als je de kamer vlug wilt afkoelen. Om 3 uur 's ochtends is de buitentemperatuur ook erg laag.

Deze pagina is 7. Er kan op deze manier namelijk geen vocht verdampen tussen je lichaam en het oppervlak waarop je slaapt. Dit doen dierentuinen bij een noodsituatie. Vermijd het heetst van de dag.

Het voelt alleen kouder als je aanwezig bent, waardoor je lichaam afkoelt, een meer. Doe echter voordat je in tips om af te koelen in bed valt de ramen weer dicht om te voorkomen dat de kamer 's nachts door de warme lucht weer opwarmt.

Ga naar het zwembad, do what you would like to do most this second, gaat de kwaliteit omlaag; als je focust op kwaliteit. Het zal je verbazen hoeveel effect die hebben op de temperatuur in huis.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: