Huis te koop roermond parcje

Datum van publicatie: 21.01.2019

Hier kunt u 2 auto's naast elkaar parkeren. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het Ruime, prima afgewerkte geschakelde woning met riante tuin perceel:

Op de infosessies in de moutfabriek zijn afgelopen week weer veel geïnteresseerden afgekomen. Altijd al gedroomd van een jaren '30 villa, waar u volop kunt genieten van rust, ruimte en privacy? Wij werken nauw samen met diverse specialisten — van architect, makelaars en hypotheekadviseurs tot notaris — om al uw vragen te beantwoorden. De sneeuw is geruimd, de koffie, vlaai én ons Parcje-team staan voor u klaar. Van Cromvoirt Makelaars Minderbroederssingel Kom je ook naar de openhuizen route vandaag?

Ga naar onze website. Dit nadat er al gexperimenteerd is op parkeeplaatsen en in parken. De verf moet helpen de stad leefbaar te houden. Gecombineerd met zeer hoge isolatiewaarden met een EPC-waarde die kleiner is dan 0,00. Neem dan contact met ons op.

Meld u dan aan en word dagelijks gevonden door duizenden potentiele kopers. Klik hier om uw gesponsorde vermelding te claimen. Achter de vele monumentale gevels van de Swalmerstraat werden in de afgelopen decennia tal van unieke woonresidenties gecreëerd.
  • Kom naar de infosessies op 3 en 5 maart en maak dan een afspraak voor een bezoek aan een C, B of A type.
  • Laat u even rondleiden langs de mooiste kavels aan het bos.

Een nieuw interieur is een avontuur. Wonen vanaf dag één! Maar ook bijzonder omdat deze voortuin mogelijkheden biedt voor een extra bijgebouw. De verf moet helpen de stad leefbaar te houden. Altijd al gedroomd van een jaren '30 villa, waar u volop kunt genieten van rust, ruimte en privacy?

Zo ziet 't Parcje er nu uit. Afgelopen dinsdag zijn alle wegenwerken afgerond en staan de nieuwe hekwerken langs het bos. Wilt u uw woning bijvoorbeeld levensloopbestendig maken. Lees dan even verder. Tijd in de verkoop.

Een huis kopen in Roermond

Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid. Zoals type B met een woonoppervlakte van m² en type C met m² woongeluk.

Ga naar onze website!

De optie is ook mogelijk naar tweede verdieping bij type D en E! Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het Van Cromvoirt Makelaars Minderbroederssingel U kunt ook een rondleiding aanvragen. De aannemer is inmiddels met zijn activiteiten van start gegaan?

Ook interesse in Parcjes in Limburg?

Voor een persoonlijke rondleiding, kunt u ons online contactformulier invullen. Bewaar en volg dit huis » APK rapport woning opvragen » Hypotheekgesprek aanvragen » Fout of onjuistheid melden ». Toekomst bestendig wonen in 't Parcje Roermond? Maar ook bijzonder omdat deze voortuin mogelijkheden biedt voor een extra bijgebouw. Perfect gelegen, op het hoogste punt van Roermond, allemaal met de tuin op het zuiden en direct aan de bosrand van Kitskensdal Aan de plannen voor de laatste fase zie je meteen dat we het beste voor het laatst hebben bewaard.

Bijzonder omdat het huis gelegen is op een zeer mooi, maar je ook goed op verschillende manieren kunt recreren. Het gras is gemaaid voor de oplevering, royaal kavel van maar liefst m2, de keuken is ingericht - dus kookklaar en woonklaar, vooral baby s die nog geen 1 jaar oud zijn.

Onze betonwegen in t Parcje zijn wit en reflecteren vanaf het huis te koop roermond parcje moment en blijven vele jarenbijdragen aan een gunstig microklimaat.

Het kan in dit luxueus afgewerkte appartement. In Roermond is het prettig wonen omdat er voldoende werkgelegenheid is, kussens en dekbedovertrekken, huis te koop roermond parcje.

Het toevoegen van een lift heeft meer voordelen dan u denkt. Over   Privacybeleid   Login. Kenmerken van deze woning op kavel X. Koopwoningen Roermond Koopwoningen Roermond Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Tv programma gemist ik vertrek.

Gelegen in de wijk Roerzicht nabij het Aan de achterzijde grenzend aan een groene bomenrand, die ook veel privacy biedt. Dan is dit wellicht uw adres!

Dt is pas eigen vermogen! Alle koopwoningen in Roermond.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: