Deze site is niet bereikbaar wordpress

Datum van publicatie: 21.01.2019

Maak een nieuw bericht aan en schrijf daar je tekst en plaats je afbeelding. Als hier vanaf word geweken kan een syntax-fout ontstaan. Daarna zal je dashboard en admin weer zichtbaar zijn verwacht ik.

Een compleet eigen layout, functies die bij jouw site passen, een eigen domeinnaam, kortom volledige controle. Alvast bedankt voor de hulp! In die scherm geef ik ook aan dat alle berichten toegekend moeten worden aan de gebruiker die ik vooraf had aangemaakt. In veel gevallen is de fout dan te verhelpen door de backticks te vervangen voor quotes.

Een laaste bericht op die oude Blog om te zeggen dat je op de nieuwe url verder gaat is ook  een goede optie om mensen daarover te informeren. Om je geïnstalleerde applicatie te updaten via het Control Panel volg je de volgende stappen:.

Dit om te voorkomen dat daar overheen wordt gegaan, deze site is niet bereikbaar wordpress. Download dan het export bestand naar de harde schijf van je computer, dit bestand bevat je hele blog en die ga je straks importeren in je nieuwe website.

Omdat ik geen FTP server gebruik heb ik geen idee hoe ik mijn website nu weer terug kan krijgen. Zoek naar de volgende foutmelding: Dank voor je informatie ga zo door Beantwoorden.

WordPress hackers vinden via de serverlog's.
  • Waar kan ik deze map vinden? Wat wil je exact dat er gedaan wordt.
  • Instellingen voor proxyservers invoeren.

Gedeeltelijk zichtbare website na locatiewijziging

En al die anderen? Als je je RSS Feed via feedbruner hebt laten lopen is het aanpassen van de basis URL daar voldoende om alle lezers van je blog te houden! Op deze manier weet je zeker dat gegevens die WordPress gebruikt om te verbinden overeenkomen met die van de database zelf. Klik op de knop Bibliotheek , klik op Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen…. Om een map te hernoemen kun je inloggen op DirectAdmin en via de Files -optie naar de map die de plug-ins bevat gaan.

Weet u hoe dit opgelost kan worden? Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je:

  • Bij 'IP-adres' vind je het IP-adres van jouw webhostingpakket. Waar het probleem precies ligt weet ik dus niet… kan aan het thema, de update of de plug-in werken.
  • Bij welk website adres url 3.

Afhankelijk van je hostingbedrijf zul je meer of minder maandelijkste kosten hebben voor je domeinnaam en hosting service! Sinds wanneer is het probleem ontstaan 4. Zit je al op WordPres. Je vindt het IP-adres van jouw webhostingpakket terug in het Control Panel: Mogelijk ontvangt u een foutmelding die vergelijkbaar is met Uw aanmeldingsverzoek kon niet deze site is niet bereikbaar wordpress verwerkt of Er is een niet-gespecificeerde fout opgetreden wanneer u zich bij websites probeert aan te melden met uw gebruikersnaam en wachtwoord, of het aanmelden lukt eenvoudig niet.

Alle pagina's behalve de homepagina geven een 404-error

Een compleet eigen layout, functies die bij jouw site passen, een eigen domeinnaam, kortom volledige controle. WordPress heeft ook documentatie betreffende dit probleem op hun website staan. Klik in de sectie Netwerkproxy op Instellingen….

Tot slot Ik hoop dat ik je met deze veelvoorkomende fouten en waar je de oplossing zou kunnen zoeken een eindje op weg heb geholpen. Je krijgt dan een overzicht van de fouten die op de website hebben plaatsgevonden. Kan het zijn dat die er gewoon niet in staat.

Een foutmelding op de pagina kan er als volgt uitzien. Klik voor Stap 3 vergroting, deze site is niet bereikbaar wordpress.

Probeer de cookies en buffer van Firefox te wissen

Hieronder volgen er een paar met hun code: Maar ik heb geen idee waar nu de goede map van WordPress op de computer staat. Karolien, Als ik het zo lees lijkt het dat je niet in de juiste WordPress root zit.

  • Maak een nieuw bericht aan en schrijf daar je tekst en plaats je afbeelding.
  • Om uw verbindingsinstellingen in Firefox te controleren:.
  • Alvast bedankt, Met vriendelijke groeten, Miranda Beantwoorden.
  • Nu krijg je een overzicht vanuit welke blog platformen je allemaal kunt importeren, je kiest dan natuurlijk voor de laatste, WordPress.

Deel je mening of stel een vraag: Via Beveiligde URL kun je alle statistieken inzien over de pagina's die zijn opgeroepen via https: Je krijgt dan een overzicht van de fouten die op de website hebben plaatsgevonden. Caching vindt plaats op verschillende niveau's en in verschillende programma's.

Alle Plugins Geen Plugins toegestaan  Op je eigen gehoste versie kun je iedere gewenste plugin installeren die je wilt of nodig hebt! Wat moet ik doen!, deze site is niet bereikbaar wordpress. Er zijn een aantal maatregelen die je kunt nemen om te voorkomen dat je website of VPS wordt gehackt: Meer interessante artikelen Het experiment:.

Wat is het probleem inloggen, etc 2, om zo overmatig gasvorming te voorkomen!

Inhoudsopgave

Met de webstatistieken op jouw webhostingpakket krijg je inzicht in het aantal bezoekers en bezoeken dat jouw website ontvangt. Stuur ons een e-mail. Selecteer het paneel Geavanceerd.

Je doet dit door de volgende regel code aan het wp-config. Ik ga er hier even vanuit dat je nu je eigen wordpress. Houd jouw website s up-to-date: Om uw verbindingsinstellingen in Firefox te controleren:.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
23.01.2019 14:45 Jorja:
Een andere optie daar is om WordPress.

24.01.2019 09:03 Gommert:
In dat geval kunt u alleen maar wachten tot het probleem is opgelost. Ik ben er zojuist achter gekomen dat ik wel in de juiste map kan komen via de account van mijn hosting.

27.01.2019 14:17 Roelfien:
Klik op de database waarnaar je de gegevens wilt importeren.