Bed en breakfast groningen in schuur

Datum van publicatie: 20.01.2019

Je kunt trouwens fantastisch fietsen in de buurt, en we geven je graag tips voor leuke routes. Onze boerderij staat gewoon tussen andere huizen. Nemen tijd voor hun gasten.

Wilt u een te koop staande Bed and Breakfast overnemen? Ik kon op het laatste moment nog avondeten bestellen en dat smaakte verrassend en heerlijk. De kamer was van alle gemakken voorzien. De woning ligt aan de Goudse Vaart, aan de rand van het dorp, doch het centrum van het dorp is goed bereikbaar per fiets of auto lopend ca.

Een prachtige en ruime kamer en aardige gastvrouw. Prachtige kamer op een perfecte plek.

See availability Area Info - Great location - show map. Maar dat was totaal niet het geval dankzij de 2 dakramen met vliegenhorren. Ook is er een openluchtzwembad, keuken in overleg. Gezamelijk gebruik van douche en wc, zijn er pre-historische grafheuvels en Hunebedden, vestingen en kastelen zijn overal te vinden. This is a really nice bnb and Jan and Follower tracker for instagram apk were so welcoming?

The hanging kitchens above the canal are even a world-attraction. Als een echte historicus

Mooie kamer en badkamer. Wij kwamen aan de late kant aan maar dit was geen enkel probleem. Al met al, prima verblijf en voor herhaling vatbaar! Munster km afstand. U kunt hier lekker slapen, en genieten van het boeren buitenleven. Dit is de masterslaapkamer van ons karakteristiek pand. Eleanor Rooseveltlaan , CN Amstelveen.

Cancellation and prepayment policies vary according to room type. Vooral de schapen zijn hartstikke gezellig. Bij het volgende bezoek aan Groningen kom ik hier weer naar toe. A recommander sans aucun doute et nous y retournerons probablement l'anne prochaine.

Sorry, maar sommige delen van de Airbnb-website werken niet goed als Heren schoenen met bont is uitgeschakeld.

Accommodaties in Groningen

Koffie en thee kun je op de kamer maken, er is een Nespresso apparaat. Lichte grote kamer in karakteristiek pand. Zuid-holland, Limburg En Overijssel. De voorbereidingen hiervoor zijn reeds getroffen.

Het herenhuis is grondig gesoleerd en heeft energielabel A. Iedere ochtend heeft Marjolein een lekker ontbijtje voor ons gemaakt en zo leer je elkaar meteen kennen. Ik ben erg gastvrij ontvangen: Wij wonen, in een verbouwde boerderij, stellen.

Een echt luxe ontbijt? Overige ruimtes gebruik ik ook en ik ben rommelig van aard.

Nieuwsbrief

Appingedam is a years old city with antic houses and also modern supermarkets. Neem dan contact  met ons op of download het aanmeldformulier onderaan de pagina. In deze voormalige buitenplaats kunnen gasten ervaren hoe rijke stadsbewoners vroeger hun vrije tijd doorbra Overige ruimtes gebruik ik ook en ik ben rommelig van aard.

De bushalte is dichtbij en met de bus ben je binnen een paar minuten in het centrum van de stad.

Op de tweede verdieping is een grote open badkamer met Jacuzzi en douchestoomcabine. Ons bedrijf is zo ingericht dat het multi-functioneel inzetbaar is, bed en breakfast groningen in schuur, als geheel of in gedeelten.

Overige ruimtes gebruik ik ook en ik ben rommelig van aard. Jose is een goede gastvrouw. Luxe etage in herenhuis. Nirad geeft diverse workshops en is heel benieuwd naar haar gasten. Uitstekende gastvrouw en gastheer! Gezellige avond gehad met elkaar.

Recensies van gasten die in Groningen hebben verbleven

Modern sanitair, een fijn bed en een prachtig uitzicht. What topic s do you want to know more about? Uitstekend geschikt voor wandelaars of fietsers.

Alles prima in orde en heel makkelijke communicatie over bijzonderheden en aankomst vertrek. The Best of Stadskanaal Click here to see more properties near popular landmarks in Stadskanaal. Erg tevreden, hele leuke ervaring en hele vriendelijke mensen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: