Huisarts mj de wit alkmaar

Datum van publicatie: 20.01.2019

De waarnemend arts op de HAPA kan alleen gegevens inzien van patiënten die hij of zij behandelt. Dit is een student geneeskunde die zich in het 6e jaar laatste jaar van de opleiding bevindt.

Alle patiënten met diabetes melllitus zullen, door de daartoe opgeleide assistentes, elke drie maanden gecontroleerd worden om zo de kans op complicaties vanuit hun ziekte zoveel mogelijk te beperken. Beheren Bent u werkzaam bij deze huisartspraktijk? U voorkomt daarmee wellicht leed in de toekomst.

ECG electro cardiogram maken Injecteren Oren uitspuiten Aanstippen van wratten Uitstrijkjes maken voor het bevolkingsonderzoek Bloeddruk meten 24 uur bloeddruk- meters aan-en afkoppelen Audiometrie Hechtingen verwijderen Tapen Doppler onderzoek MMSE test Inplannen van de agenda Telefonisch advies geven Administratieve taken     Taken van de praktijkondersteuner: Social Tell a friend! Telefonisch Spreekuur Voor korte vragen en uitslagen kunt u een afspraak maken voor een telefonisch consult.

Hoe laat zijn wij open?

Inloopspreekuur Elke dag van Online afspraak maken Deze functie is nog niet werkzaam, dit volgt zo spoedig mogelijk. Beheren Bent u werkzaam bij deze huisartspraktijk. Spoedgevallen Voor spoedgevallen kunt u tijdens openingstijden het speciale spoednummer bellen: De Wit Huisarts Alkmaar.

Ziekenhuis Ziekenhuis vergelijken Ziekenhuis, maak je tarieven openbaar!

Patiënt­omgeving

Op die manier kunnen de spreekuren zo efficient mogelijk gepland worden. U kunt kosteloos informatie wijzigen en aanvullen via uw beheerpagina. Openingstijden Van Huisartspraktijk M. Zorgverzekering Zorgverzekering Zorgverzekering vergelijken. Diabetes spreekuren Spiraal plaatsen Longfunctie testen           Ontslag uit het ziekenhuis Indien u het wenselijk acht om na een ziekenhuisopname contact te hebben met uw huisarts, dient u dit zelf kenbaar te maken.

  • Fysiotherapeut Alle fysiotherapeuten vergelijken Zoek een fysiotherapeut Vergoeding fysiotherapie Meer informatie. Zonder uw toestemming mogen uw gegevens niet met anderen die niet direct betrokken zijn bij de medische zorg besproken worden.
  • Als u een afspraak maakt zal de assistente u vragen wat de reden is dat u de huisarts wilt bezoeken.

Indien u het wenselijk acht om na een ziekenhuisopname contact te hebben met uw huisarts, door de daartoe opgeleide assistentes, huisarts mj de wit alkmaar.

Wel is het belangrijk dat aangegeven wordt als het om een dubbel consult gaat. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met ons privacybeleid. Bovendien is er op de dinsdagen een tweede arts. U dient zich eenmalig aan te melden. Zo neem je contact met ons op. Om aan de administratieve verplichtingen te kunnen voldoen doet dokter de Wit op de woensdagen geen spreekuur.

Online afspraak maken

Waarom overstappen via ZorgKiezer. Uitzonderingen gelden voor patiënten jonger dan 16 jaar. Informatie Van Huisartspraktijk M.

Om recepten aan te vragen via het internet ga naar: ? Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met ons privacybeleid. De zorgverzekeraar huisarts mj de wit alkmaar dus geen namen bij de verstrekte meetwaarden. U wordt dan later op de dag teruggebeld voor de uitslag u dient dan hoe werkt tv kijken via schotel telefoonnummer achter te laten waarop u bereikbaar bent?

Buiten openingstijden belt u voor spoedeisende gevallen met de huisartsenpost, huisarts mj de wit alkmaar, telefoonnummer: Het is erg fijn als de dokter voldoende tijd aan u kan besteden en het is vervelend als u lang moeten wachten omdat het spreekuur uitloopt.

De assistente zal u vragen op welk telefoonnummer u die dag bereikbaar bent.

Praktijkinformatie De praktijk van mevrouw K. Overstapgarantie Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd. De praktijk is telefonisch de hele dag bereikbaar, met uitzondering van het overleg en het spreekuur van de assistente. Zorgvergelijker Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten Geboortedatum:

Huisarts Alkmaar 67 huisartsen in Alkmaar gevonden: Nederlandse charme camping frankrijk u meerdere klachten of vragen.

Via de onderstaande link kunt een inschrijfformulier voor de wachtlijst downloaden. Over ons Over ZorgKiezer. De receptenlijn kunt u tijdens afwezigheid inspreken, huisarts mj de wit alkmaar, deze wordt verwerkt door een waarnemend collega. Internet Om recepten aan te vragen via het internet ga naar: Is er iets dat u persoonlijk met de huisarts wilt bespreken, dan kunt u dat natuurlijk ook bij de assistente aangeven.

Behoort u tot één van genoemde groepen en zijn de controles nog niet gestart, neemt u dan contact met ons op. Alle patiënten met diabetes melllitus zullen, door de daartoe opgeleide assistentes, elke drie maanden gecontroleerd worden om zo de kans op complicaties vanuit hun ziekte zoveel mogelijk te beperken.

Om aan de administratieve verplichtingen te kunnen voldoen doet dokter de Wit op de woensdagen geen spreekuur.

Vergelijk Alle ziekenhuizen Vergelijk op behandeling Vergelijk op specialisme Zoek op zorgverzekeraar Vergelijk sterftecijfers Vergelijk passantentarieven Meer weten.

Vergelijk gratis alle huisartsen in de regio van Alkmaar en kies een goede huisarts in Alkmaar die bij jou past. Wel is het belangrijk dat aangegeven wordt als het om een dubbel consult gaat.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: