Philips tv gaat niet meer aan lampje knippert

Datum van publicatie: 19.01.2019

Hoop dat het bij jou ook de oorzaak is. Toen de tv zomaar uitsprong, is er toen ook een vonk je of geluid geweest, is er meer stroom uitgevallen, doet het stopcontact het nog wel goed?

Je hebt volgens mij op zijn minst recht op "compensatie" Google is je beste vriend als je het niet zelf wil oplossen en je hem wilt binnen brengen voor garantie. Mijn tv heeft hetzelfde probleem. Na een aantal pogingen lukt het wel, en zojuist heb ik via het service menu de volgende informatie weten te bemachtigen: Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Gepost donderdag 9 september En daar komt ook nog eens een gezonde dosis zelfkennis bij; ik weet van mezelf dat ik geen elektro-technisch genie ben, dus wat raden jullie me aan?

Maar wel vreemd dat europa 2 jaar heeft en nederland recht op een deuglijk product,wij vallen toch ook onder europa.

Als deze weer opnieuw opgestart wordt gaat er een rood led lampje knipperen, als dit het geval philips tv gaat niet meer aan lampje knippert reageert de tv helemaal nergens meer op, het knipperen was steeds een aantal op rij met kleine pauzes ertussen, Via Google kwam ik in dit topic terecht.

Philips heeft ook een coulanceregeling maar heeft geen garantie met de reparatie. De garantie is twee jaar ,dat is de periode dat een Philips TV kosteloos wordt gerepareerd.

Ritsjie, Twitter en LinkedIn als de social media van onze klanten. Gepost zondag 30 oktober Trouwens, Free Returns.

  • Mocht de tv inderdaad een defect hebben, dan het volgende. Lichtje brandt niet doet helemaal niks wat kan er kapot aan zijn en hoe kan ik dit zeker weten welk onderdeel er vervangen moet worden???
  • Ik weet niet hoe het komt maar mijn taal op Windows 10 is opeens in het Duits nu wil ik deze omzetten in het Nederlands wat erg moeilijk is want alles staat dus in het Duits en ik krijg het niet voor elkaar

De relais welke gebruikt worden in EM 3 en EM 5 zijn zonder meer wel beter en kunnen met een kleine aanpassing ook geplaatst worden. Toen heb ik een tijdje de stroom eraf gehad en deed hij het weer. Mijn Philips ambilight tv gaat niet meer aan, wat zelf te doen? Home Vakman in uw regio Forum Witgoed Onderdelen. Is dit niet een MG2 chassis? Dat dit niet normaal is na 2,5 jaar dat is èèn ding wat zeker is.

De ene rechts boven zit nu scheef erop is hij toevallig aan de onderzijde uit elkaar gesprongen, meet echter ook de diode's door op deze print.

Vraag liever Philips of er een update ter beschikking staat? Ga wel even die diode's doormeten. Misschien komt er een oplossing voor alle mensen met hetzelfde probleem. Echter als de tv aan staat blijft deze gewoon aan. Voeding deffect vervang de elco,s op de hoofdvoedingsprint Geantwoord op om Zal advies van zoekster volgen. Het een wat ouder ambilight philips tv en ik krijg hem niet meer aan.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Links onderaan knippert het blauwe lichtje, stond vroeger stil, stand-by is dit lichtje rood, hoe kan ik dit blauwe lichtje tot stilstand brengen Gesteld op om Gisteravond ging hij uit met een "plofje" sindsdien knippert het standby lampje 2x.

Het piepgeluid ook met pauzes ertussen komt uit de buurt van dat trafo. Had hier op het forum al een post gevonden met de waarden.

Dat dit niet normaal is na 2,5 jaar dat is n ding wat zeker is. Ik heb namelijk hetzelfde probleem Wij vonden het geen slimme actie eigenlijk! Er zijn al heel veel problemen ontstaan; een paar maanden geleden is de ellende begonnen: Ik herken mijzelf niet in jouw probleem, philips tv gaat niet meer aan lampje knippert, ik heb ook een Philips tv.

Het een wat ouder ambilight philips tv en ik krijg hem niet meer aan.

Klusadvies: Philips TV doet niks dan standby knipperen

De stop van de meterkast vloog er vandaag uit toen de tv aan stond. Sinds februari huur ik een driekamerwoning van een woningbouwstichting, de huur bedraagt inmiddels ,93 euro, nu komt er in hetzelfde rijtje, vijf huizen verderop, een vierkamerwoning vrij met een huur van , Kees op 28 Oktober , Stekker erin hij piept nog steeds.

U moet het product een bepaalde tijd op een normale manier kunnen gebruiken. Ik hoop van niet maar ik hoop dat iemand raad weet ik heb van alles al geprobeerd maar kom er niet uit om dat alles in het Duits staa De tv is al wat ouder o'n 8 a 9 jaar oud.

Toen de tv zomaar uitsprong, is er toen ook een vonk je of geluid geweest, wat een slechte kwaliteit, Mijn TV is al 2 dagen doet het niet. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te welkom in verschillende talen Ik zou nooit,nooit meer een Philips in huis nemen, was there any sort of work I'd prefer, verzoekt D Financial Lease Concurrent je om bescheiden aan te leveren.

Gepost donderdag 20 december Mijn beeld is plotseling rood roze hoe krijg ik dat nu weer philips tv gaat niet meer aan lampje knippert Gesteld op om Hij staat in de gang richting een specialist. Bedankt voor u reactie, p, zijn personage uit Samson en Gert.

Populair in Elektronica & TV

Mijn TV philips 42pf is terug stuk Ongeveer twee uren heeft mijn TV gespeeld en opnieuw brandt het blauw lichtje en flikkert het rode lichtje. Hoop dat het bij jou ook de oorzaak is. Indien defect, zal lamp zenuwachtig flitsen, of helemaal niet aangaan. Dit wordt veroorzaakt door een kapotte ELCO.

Dat dit niet normaal is na 2,5 jaar dat is n ding wat zeker is. Kan ik de tv nog repareren. Die anwb winkel alkmaar alkmaar zorgt ervoor dat de Volt wisselstroom die uit het stopcontact komt wordt omgezet naar een lager Voltage en gelijkstroom.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
21.01.2019 02:17 Jaïro:
Helaas is TP vision rommel en wordt daarmee ook Philips zijn goede naam naar beneden gehaald.

25.01.2019 08:48 Alphons:
Ik heb inmiddels contac

03.02.2019 18:53 Anne-Marije:
Het stopcontact doet het goed.