Drone stijgt niet op

Datum van publicatie: 19.01.2019

Je accu na gebruik niet onmiddellijk opladen. Probeer niet om direct vol gas weg te vliegen. Herhaal deze procedure eventueel voor iedere vlucht.

Hou de quad zo veel mogelijk op 1 plek, ga door tot je binnen de vierkante meter blijft. Na het laden van de accu is het probleem verdwenen. Wacht tot het snel knipperend ledlicht in de canopy uit gaat.

De accu-houder geeft dit duidelijk aan. Natuurlijk raden we je aan de gehele handleiding te lezen. De Walkera connectoren zijn waarschijnlijk het lastigst.

Wacht minimaal 10 minuten. Print onderstaande PDF file in de gewenste grootte en plak deze op de onderkant van je zender. Ik heb minicopters gebeld toen mijn DJI Phantom 2 niet meer vloog. Bekijk ook dit filmpje! Laat de  quadcopter weer langzaam landen.

Zit de accu nog netjes in het midden vast onder de quad? Hij heeft er veel ti Print onderstaande PDF file in de gewenste grootte en plak deze op de onderkant van je zender.

RC in woord en beeld! – RC auto, helikopter, boot, nieuws, reviews, tips & trucs

Nico Bloemenkamp uit Lettele Super snelle en goeie service. Anthony uit heist aan zee Crash gehad met mijn DJI Phantom 3 wilde niet meer opstarten, bezoekje gebracht aan Rene in Ede en buiten in de tuin onder het genot van een kopje Laat de accu rustig afkoelen. Het rode lampje knippert eerst snel, hierna langzaam.

Herhaal deze procedure eventueel voor iedere vlucht. Rene heeft dit direct opgepakt, nadat ik d Lensen Ik had een probleem met mijn Mavic Pro.

  • Controleer op breuken, speling etc.
  • Er draaien maar drie rotorbladen. Anthony uit heist aan zee Crash gehad met mijn DJI Phantom 3 wilde niet meer opstarten, bezoekje gebracht aan Rene in Ede en buiten in de tuin onder het genot van een kopje

Het is nu mogelijk te hooveren, gefeliciteerd. Bij nieuwere modellen dien je de gashendel eenmaal drone stijgt niet op open- en weer dicht te duwen voordat de quadcopter klaar is om te vliegen. Oplossing Zet je quad horizontaal neer. Ik heb met Rene een paar weken geleden kennis gemaakt toen mijn Drone is gecrasht.

Bekijk ook dit filmpje?

Ervaringen / reviews

Voor iedere kabel met plug geldt hetzelfde Hier een handig hulpmiddel. De Mavic Pro naar René gebracht.

Laat de accu rustig afkoelen, drone stijgt niet op. Remco Artz drone stijgt niet op een probleem met mijn dji phantom 2, en nu. Je hebt de quadcopter uitgepakt, de bos bloemen in die o zo dure vaas waarschijnlijk niet ; Het begin Zorg ervoor dat de afstandbediening in de beginnersstant staat. De quadcopter zal het best overleven, omdat ik onaangekondigd speciaal uit belgie gekomen was neemt rene toch de tijd om mijn drone te bestudere Dezelfde avond nog contact gekregen en de volgende dag kon ik.

De accu-houder geeft dit duidelijk aan.

Hou de quad zo veel mogelijk op 1 plek, ga door tot je binnen de vierkante meter blijft. Het antwoord op deze vraag kom je op één van de laatste pagina's tegen. Breng je mini multi-helicopter circa een meter van de grond en oefen in het horizontaal en verticaal balanceren. Ook had ik geen videoverbinding meer. Hier een handig hulpmiddel.

Mijn drone moest met spoed gerepareerd worden en daar kon Ren gehoor aan geven? Print onderstaande PDF file in de gewenste grootte en plak deze op de onderkant van je zender.

Toch kan het gebeuren dat je het even niet meer weet. Oplossing Na het aansluiten van de accu je quadcopter direct horizontaal op de onder grond plaatsen en niet meer drone stijgt niet op verplaatsen. Wacht tot het snel knipperend ledlicht in de canopy uit gaat, drone stijgt niet op. Bekijk ook dit filmpje.

Zit de accu nog netjes in het midden vast onder de quad.

Ik had een probleem met mijn Mavic Pro. Probeer niet om direct vol gas weg te vliegen. Het display dient blauw verlicht te zijn, tevens is de rode ledgloed goed zichtbaar.

Dit lijkt voor de hand te liggen, de praktijk wijst anders uit. Wacht tot drone stijgt niet op snel knipperend ledlicht in de canopy uit gaat! Er draaien maar drie rotorbladen. Het display dient blauw verlicht te zijn, tevens is de rode ledgloed goed zichtbaar.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: