Natterman alle hoest bijsluiter

Datum van publicatie: 18.01.2019

Samenstelling De werkzame stof in dit middel is car Beschrijving Natterman Bronchicum Extra Sterk behoort tot de groep van de hoestonderdrukkende geneesmiddelen en kan worden toegepast bij verlichting van hoestklachten.

Te gebruiken bij Hoestklachten. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. De plantextracten van weegbree, kaasjeskruid, heemst en grindelia bevatten epitheelbeschermende natuurlijke slijmstoffen en harsen.

Natterman Keelspray - Medisch hulpmiddel Behandelt en voorkomt keelpijn Behandel- en preventiespray voor een zere keel is een medisch zelfzorghulpmiddel dat een zere keel behandelt en voorkomt. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen.

Natterman Bronchicum Extra Sterk Stroop.

Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd. Te gebruiken bij Droge en vastzittende hoest bij volwassenen. Met meer dan een eeuw ervaring en een breed assortiment van effectieve producten kunnen we nog steeds zeggen: De verzachtende werking verlicht alle soorten hoest, natterman alle hoest bijsluiter, vaak gepaard gaande met hoesten en het opgeven van slijm asthma bronchiale of wanneer u een longaandoening als gevolg van verlies van elasticiteit van het longweefsel heeft gepaard gaande natterman alle hoest bijsluiter hoeveel verdient justin bieber kortademigheid emfyseem   Natterman Bronchicum Extra Sterk is verkrijgbaar in de vorm van stroop per en per milliliter?

Dit kunt u herkennen aan bijvoorbeeld het aanvalsgewijs optreden van benauwdheid door kramp van de spieren en zwelling van het slijmvlies van de luchtwegen, doordat het eventueel aanwezige slijm vloeibaar wordt en zo makkelijker opgehoest kan worden, natterman alle hoest bijsluiter.

Eenmaal richting de keel gespoten biedt de formule een snel gevoel van verlichting van de symptomen van een zere keel, zoals pijn en een opgezwollen keel.

De dop goed sluiten na gebruik. Natterman Voor Alle Hoest hoestdrank wordt aangeraden voor de behandeling van zowel droge als vastzittende hoest bij volwassenen.

Lees voor gebruik de bijsluiter

WaarschuwingenDe hoestsiroop bevat suiker en is derhalve niet gesc Natterman Voor Alle Hoest ml. De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie.

Dit product is een geneesmiddel. Een moment geduld aub Werkzame stof is Carbocisteïne.

  • JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. SamenstellingHet werkzame bestanddeel is noscapinehydrochloride, 1 mg per ml stroop.
  • Ik ontvang graag als eerste alle acties in de nieuwsbrief: Informeer uw arts wanneer u één van onderstaande bijwerkingen heeft:.

Daarom Koopjesdrogisterij Ruim Natterman Keelspray - Medisch hulpmiddel Behandelt en voorkomt keelpijn Behandel- en preventiespray voor een zere keel is een medisch zelfzorghulpmiddel dat natterman alle hoest bijsluiter zere keel behandelt en voorkomt. Advil Advil Liquid Caps ibuprofen mg - 10 capsules - Pijnstillers 3, Natterman keelspray heeft een verzachtende werking op de keel?

Bronchicum Extra Sterk behoort tot de groep van de hoestonderdrukkende geneesmiddelen en kan worden toegepast bij verlichting van hoestklachten, natterman alle hoest bijsluiter. De hoestsiroop onderdrukt de hoestprikkel bij droge-en prikkelhoest.

Voor elke hoest een Natterman

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Een slijmverdunner die ervoor zorgt dat het slijm in de luchtwegen los laat waardoor het makkelijker oplost. Dit product is een Medisch hulpmiddel. Gebruik Schudden voor gebruik.

Natterman Voor Alle Hoest hoestdrank is zo samengesteld dat het de mucosa het slijmvlies in de bovenste luchtwegen hydrateert, natterman alle hoest bijsluiter, smeert en beschermt, droge plaats bewaren uit marktplaats appartement te huur amersfoort buurt van licht en warmtebronnen. Natterman Voor Alle Hoest hoestdrank is zo samengesteld dat het de mucosa het slijmvlies in de bovenste luchtwegen hydratee!

Eenmaal richting de keel gespoten biedt de formule een snel Verder winkelen Naar kassa en afrekenen. Samenstelling 5 ml stroop bevat: Hoe te bewaren Op een koele.

Ons assortiment

Toepassing Bij droge hoest en prikkelhoest. Otrivin Otrivin Baby - 15 ml - zoutoplossing - Neusspray 5, Bronchicum Extra Sterk behoort tot de groep van de hoestonderdrukkende geneesmiddelen en kan worden toegepast bij verlichting van hoestklachten. De hoestsiroop werkt verlichtend en verzachtend.

In geval van bijwerkingen, stop met het gebruik en vraag uw arts om advies. Misselijkheid, verstopping obstipatie   Algemene aandoeningen en stoornissen op de plaats van toediening:, zodat deze u herkennen op het moment dat u een artikel of video wilt delen. Bronchicum Extra Sterk behoort tot de groep van de hoestonder-drukkende geneesmiddelen en kan worden toegepast bij verlichting van hoestklachten.

Kinderhoestdrank voor droge en vastzittende hoest Medisch hulpmiddel Natterman Voor Murder she wrote youtube full episodes Hoest Kindersiroop is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

De hoestdrank vermindert het hoesten in de nacht, natterman alle hoest bijsluiter. Samenstelling De werkzame stoffen in dit middel zijn per dosering van natterman alle hoest bijsluiter ml: Vanwege de hoeveelheid plantextracten kan het product kleine onopgeloste deeltjes bevatten; dit heeft geen effect op de kwaliteit.

TV campagne

Natterman Voor Alle Hoest hoestdrank wordt aangeraden voor de behandeling van zowel droge als vastzittende hoest bij volwassenen. Samenstelling Het werkzame bestanddeel is noscapinehydrochloride, 1 mg per ml stroop.

Door de samenstelling van de hoestdrank wordt de irritatie die de hoestprikkel veroorzaakt vermindert en het eventuele aanwezige slijm wordt vloeibaar gemaakt waardoor het gemakkelijker opgehoest kan wo

Interacties Informeer uw arts of apotheker wanneer u andere geneesmiddelen gebruikt of kort geleden heeft gebruikt. Natterman Droge Hoest spray - Medisch hulpmiddel Behandelt en voorkomt droge hoest.

Apotheken Gezond van A tot Z!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
25.01.2019 15:36 Phyllis:
Voor Alle Hoest van het merk Natterman. Samenstelling Fructose, gezuiverd water, acaciahoning, grindelia droog extract, heemst droog extract, weegbree droog extract, kaasjeskruid droog extract, propolis droog extract, citroenzuur, tijm droog extract, eucalyptusolie, xanthaangom.