Welk dier kan niet springen

Datum van publicatie: 18.01.2019

Van welk dier mogen moslims het vlees niet eten? Leven met kanker in een notendopje 2 Door Willemijntje.

Welk dier staat bekend om het spuwen naar zijn vijand? Hoe wordt een groep van dezelfde soort vissen genoemd? Wist je dat alleen vrouwelijke muggen steken? Welk insect maakt een tjirpgeluid door zijn vleugels tegen elkaar te wrijven?

Dat vinden ze makkelijker.

Wist je dat het oog van een struisvogel groter is dan zijn hersens? Welke vogels hakken met hun snavel hun nest in de boom Spechten Wat is de grootste knaagdier welk dier kan niet springen in Nederland voorkomt? Welke siervogel heeft een grote staart bestaande uit ca. Publiceer vandaag nog jouw eerste artikel.

Hoe wordt een vrouwtjeshond genoemd? Maar als ze boos of bang zijn kunnen ze wel 40 km per uur lopen, alleen over korte afstanden.
  • Wist je dat dat net zoals de vingerafdruk ook de tongafdruk bij ieder mens uniek is? Wist je dat het bekende spel "Tetris" in 14 dagen is gemaakt?
  • Welk soort aap dankt zijn naam aan zijn grote neus? Eventueel een link naar deze pagina.

Afstanden hoogspringen en verspringen dieren

Welke telefoon heb je? Hoe worden de melkklieren bij een koe genoemd? Welk dier staat bekend om het spuwen naar zijn vijand? Hoe wordt het gelei genoemd waar eitjes van kikkers in worden gelegd? Wist je dat het oog van een struisvogel groter is dan zijn hersens? Hoe heet het geluid dat hanen maken?

  • De hoogte van de sprong hangt af van de lichaamslengte van de Springspin. Hoe wordt iemand die bijen houdt genoemd?
  • Wist je dat Coca-Cola vroeger coca├»ne bevatte? Van welke kleur katten wordt gezegd dat ze ongeluk brengen?

Wat voor dier is Perry is in animatieserie Phineas en Ferb. Wist je dat Vlinders met hun poten proeven? Wat voor een dier is een emoe. Hoe wordt een groep van dezelfde soort vissen genoemd. Welk dier staat bekend om welk dier kan niet springen maken van parels. Kan niet op server Wind.

Beste bezoeker,

Hoe wordt een babyschaap genoemd? Wist je dat een worm maar liefst 10 harten heeft? Wist je dat een kat meer dan 32 spieren in elk oor heeft?

Welke vogels hakken met hun snavel hun nest in de boom Spechten Wist je dat je in de morgen langer bent dan in de avond, welk dier kan niet springen.

Wat is de oudste dierentuin in Nederland. In welk bergketen leeft de Alpensteenbok. In welk werelddeel komt de koala in het wild voor. Wist je dat dolfijnen en walvissen met n oog open slapen?

Ontdek meer van Quest:

Hoe noem je het geluid dat een ezel maakt? Maar als ze boos of bang zijn kunnen ze wel 40 km per uur lopen, alleen over korte afstanden. Hoe wordt een mannetjesschaap genoemd? Welke vogel kun je leren praten?

Kan niet op server Wind. Hoeveel harten heeft een worm. Welke kleur heeft een goudvis meestal. Naaien voor beginners 31 plooien en plooisels Door Asmay. Wist je dat alleen vrouwelijke muggen steken. Wist je dat een kakkerlak 9 dagen in leven kan blijven zonder zijn hoofd. Wist je dat Slechts 20 procent van de Sahara uit zand bestaat.

Welke dieren hebben welk dier kan niet springen kwaakblaas. Hoe wordt het jong van een varken genoemd.

Reacties op dit antwoord

Wil jij ook artikelen publiceren op Tallsay. De kracht de sprong van het Spuugbeestje komt overeen met ruim vierhonderd keer hun lichaamsgewicht.

Met hun kieuwen

Wist je dat ratten en paarden niet kunnen overgeven. Wist je dat de sterkste spier van het menselijk lichaam de tong is. Welk dier staat symbool voor het Wereld Natuur Fonds De panda 9.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: