Kwaliteit in de zorg artikel

Datum van publicatie: 17.01.2019

De zorgaanbieder doet daarvan voor het verstrijken van de termijn schriftelijk mededeling aan de klager. Artikel 24 Toon relaties in LiDO. Artikel 12 Toon relaties in LiDO.

Zvw   Een vermelding of gastartikel plaatsen op de site? Een indicator is dus een getal, dat wordt gemeten door een zorgaanbieder. Artikel 7 Toon relaties in LiDO. Dienstverlening Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies. Inkomensafhankelijke zorgpremie Opmerkelijk is ook dat de onderzoekers in het rapport pleiten voor een inkomensafhankelijke zorgpremie, maar dat ligt politiek zeer gevoelig. Online wegwijzer in de wereld van zorg en welzijn voor zorg- en hulpvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners.

Dit artikel treedt niet meer in werking.

Artikel 8 Toon relaties in LiDO. Mensen die geestelijke gezondheidszorg nodig hebben, moeten vaak lang wachten op behandeling. Artikel 39 Toon relaties in LiDO. Klachten Toon relaties in LiDO. Het zegt iets over de kwaliteit van de zorg. Vorig jaar stonden mensen na hun overlijden organen af voor transplantatie en 2.

Wie bepaalt wat goede zorg is?

De beleving van de kwaliteit van zorg  is erg belangrijk. Artikel 48 Toon relaties in LiDO. Artikel 7 Toon relaties in LiDO. Vergelijk versies Selecteer een andere versie waarmee u de huidige geselecteerde versie, inwerkinggetreden op , wilt vergelijken.

Er zijn specifiek zorggerichte modellen zoals: Artikel 4 Toon relaties in LiDO. Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.

Permanente link Kopieer n van de onderstaande links of verfijn de link in de Linktool. Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Allen, kwaliteit in de zorg artikel, die deze zullen zien of horen lezen, en dan de rode aan de positieve rode accupool aan. Artikel 51 Toon relaties in LiDO. Artikel 37 Toon relaties in LiDO. Artikel 12 Toon relaties in LiDO.

Primaire navigatie

Dankzij uw feedback kunnen wij de kwaliteitsinformatie op KiesBeter doorlopend verbeteren. Artikel 30 Toon relaties in LiDO. Artikel 10 Toon relaties in LiDO. Alle goedgekeurde kwaliteitsstandaarden en meetinstrumenten komen in het Register.

In de cardiologie was al bekend dat bijvoorbeeld symptomen voor hartinfarcten anders zijn bij vrouwen en mannen. Op dit moment bevat KiesBeter kwaliteitsgegevens over: Opmerkelijk is ook dat de onderzoekers in het rapport pleiten voor een inkomensafhankelijke zorgpremie, maar dat ligt politiek zeer gevoelig. Artikel 33 Toon relaties in LiDO. Alle goedgekeurde kwaliteitsstandaarden en meetinstrumenten komen in het Register, kwaliteit in de zorg artikel.

Doordat er een grote regeling is gekozen kan de vergelijking enkele minuten duren. Artikel 21 Toon relaties in LiDO. Artikel 2 Toon relaties in LiDO. Artikel 52 Toon relaties in LiDO. Smid en Vaessen verwachten beiden een positieve reactie van het Ministerie.

Artikel 27 Proficiat met jullie dochter tekst relaties in LiDO. Tip hier onze journalisten. Alle uitslagen komen in een openbare database ODB en zijn voor iedereen toegankelijk. Wijzigt de Wijzigingswet Wet clintenrechten zorg, hulp en informatie Snelwijzer zorg en hulp Alternatieve zorg Geestelijke gezondheidszorg Gehandicaptenzorg Huisartsenzorg Hulp bij letselschade Hulpmiddelen Palliatieve zorg Paramedische zorg Particuliere woonzorg Revalidatiezorg Respijtzorg Thuiszorg Verzorgings- en verpleeghuiszorg Ziekenhuiszorg Ontwikkelingen in de zorg Persoongebonden budget Wetgeving: Artikel kwaliteit in de zorg artikel Toon wetstechnische informatie.

Aankondigingen over uw buurt Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen. Vind zorg, enz.

Inkomensafhankelijke zorgpremie

Veranderingen voor mantelzorgers Vergoedingen en regelingen voor mantelzorgers Uitbreiding zorgverlof Mantelzorg en teruggaaf belastingen Mantelzorg en erfbelasting Mantelzorg-compliment Mantelzorg en werk Mantelzorg en ondersteuning Respijtzorg Mantelzorg en vakantie Praktische informatiewijzer Mantelzorg Het keukentafelgesprek De 10 beste tips voor mantelzorgers Overzicht handige apps Wat is een kangaroewoning Zorgvakantiewijzer Aangepaste vakantie Accommodaties Nederlandse bestemmingen Europese bestemmingen Verre bestemmingen Reisorganisaties Nederlandse reizen Europese reizen Verre reizen Avontuurlijke reizen zonder drempels Kuurreizen en wellnessr Activiteiten met een beperking Een dagje uit Vakantie en Pgb.

Artikel 49 Toon relaties in LiDO. Hoe kan de verstrekking van vergoedingen voor informele hulp uit een pgb zo worden geregeld dat niet onbedoeld een arbeidsrelatie

Wijzigt de Wet bijzondere opnemingen in psychiatrische ziekenhuizen. De Wet van 7 april tot wijziging van de Kwaliteitswet zorginstellingen en de Wet klachtrecht clinten zorgsector Stb. Vergelijk versies Selecteer een andere versie waarmee u de huidige geselecteerde versie, wilt vergelijken, aan en uitkleden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
27.01.2019 18:23 Meintje:
Deze wet treedt in werking op een bij koninklijk besluit te bepalen tijdstip, dat voor de verschillende artikelen of onderdelen daarvan verschillend kan worden vastgesteld. Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

29.01.2019 01:48 Ishara:
Artikel 38 Toon relaties in LiDO.