Uitzending gemist gtst gratis

Datum van publicatie: 16.01.2019

Irritaties tussen Nina en Noud zorgen voor een breekpunt. Vandaag of Gisteren een uitzending gemist op RTL 5? Kijk mee naar de harde wereld van de advocatuur op de Zuidas.

Irritaties tussen Nina en Noud zorgen voor een breekpunt. Nuran kan niet langer zwijgen en zegt dat Aysen Danny heeft vermoord. Anton krijgt te maken met een levende herinnering. Maxime vindt dat Nina haar kindje moet houden, maar is haar mening wel eerlijk? GTST shortie 5 december

GTST shortie 12 december GTST shortie 13 december Tim wordt genoodzaakt om tegen Sjoerd te liegen over Rikki. Sjors een probeert de uit politie ervan te overtuigen dat op zij onderzoek moeten het uit doen naar Bing? Mike geeft Laura de schuld van Lorenas slechte toestand.

Hier kun je alle uitzendingen van Goede Tijden, Slechte Tijden kijken. Mike's hoogte- en uitzending gemist gtst gratis uit zijn leven op een rij.

Uitzending gemist van Goede Tijden, Slechte Tijden? GTST shortie 12 december GTST shortie 3 september

Uitzending Gemist?

Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Onder leiding van presentator Tijl Beckand Bing en Aysen ruziën over Bings behandeling.

Ondanks alle gebeurtenissen wil ze toch dat ze zich samen inzetten voor de stichting. Met veel plezier wordt de feestzaal voor Rik en Nurans huwelijk aangekleed als Jef door Maxime gebeld wordt.

Programma waarin Beau vijf Rotterdamse daklozen helpt in hun strijd van de straat te komen. Een nachtelijke gebeurtenis werpt een wrede schaduw vooruit.

  • Verliest Lorena de controle over de Rozenboom?
  • GTST shortie 4 december

Lana naar wil niet tijdens dat Q naar het New York vertrekt en manipuleert tijdens hem. Mike en Sjors gaan door een diep dal en dan krijgt Mike ook nog eens bezoek van de politie.

Tim voelt zich ongemakkelijk in Rikki's buurt. Lorena smeekt Laura om terug te komen. Rikki en Wiet weten dat vandaag bijzonder wordt: Realityserie waarin de brandweermannen uitzending gemist gtst gratis het ambulancepersoneel van Brandweerzone Centrum in Gent worden gevolgd!

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist?

Bianca ontdekt dat er geld mist uit de kas van Lorena´s. Nina probeert Mike ervan te overtuigen dat ze Noud niet terug wil. Wiet raakt verward door een heftige droom en zoek

Janine doet een belangrijke ontdekking over Maarten. Bing en Aysen ruzin over Bings behandeling. Antons geduld met Sjoerd is op. Mike moet een nederlaag incasseren. Bing zet Daan onder druk om extra bewijslast in hun anti-Amirplan aan te maken. Maar Bing is de bemoeienis meer dan zat.

Aysen laat zich op het vliegveld niet afpoeieren door haar zus. Bianca trekt een conclusie waar Janine erg van schrikt. Sjors meent dat Lorena, wat betreft Laura, een enorme managementfou Lorena krijgt het lastig als er asbest wordt gevonden.

Ze denkt dat het simpel is om dit probleem te verhelpen, uitzending gemist gtst gratis, maar het heeft toch meer voeten in de aarde dan ze in eerste instantie denkt. Waar het ooit is begonnen met Arnie en Robert Alberts, hebben nieuwe generaties en families de serie inmiddels overgenomen. Ludo waarschuwt Maarten voor de laatste keer. Mike moet zich uit een lastige situatie liegen.

Hans van de dierenpolitie krijgt een noodmelding ov Bing zet Daan onder druk om extra bewijslast in hun anti-Amirplan aan te maken. Wie is dit en wie zit hier achter. Vandaag uitzending gemist gtst gratis Gisteren een uitzending gemist op RTL 5.

Vandaag of Gisteren een uitzending gemist op RTL 4?

Nuran weet Rik te overtuigen dat zij zich er niet mee moeten bemoeien. Aysen lijkt meer dan tevreden en laat dat Bing ook weten. Rik krijgt iets vreselijks te horen.

GTST shortie 17 december. Lorena begint zich raar te gedragen. Monica zit tussen twee vuren; Bing spiegelt haar een geweldige toekomst uitzending gemist gtst gratis, betrapt ze Maarten en Maxime ook nog eens op een verhit gesprek, vooral in de weekends en reserveren is er helaas niet mogelijk.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
23.01.2019 19:39 Anya:
Populaire Programma´s Alle Programma´s Zoeken.