Puppy love dagboek van een muts samenvatting

Datum van publicatie: 15.01.2019

Zoals alle delen van Dagboek van een Muts, is ook dit deel weer veel te leuk om weg te leggen. Susy12 Roermond 17 januari Ik raad dit product aan.

Ik hou zelf heel veel van die boeken.

Ankies Terneuzen 5 december Ik raad dit product aan. Ben je onder de 16? Laura verrast de docent die haar aan een diploma hielp. Als ze eenmaal thuis zijn beginnen ze op de bank te bijten. LucilleRemy Den Haag 14 augustus Ik raad dit product aan.

Als hobby maakt ze graag totaal zinloze dingen, zoals een magnetron van ijsstokjes.

Geschreven bij Dagboek van een muts 10 - Puppy love Ook dit boek is, weer super grappig. Rachel Renee Russel is een advocaat die liever tienerboeken schrijft. Astrid Holleeder Judas 22. HannekeBorgman almelo 16 januari Ik raad dit product aan. Mede naar gegevens van W.

WikiKids heeft een nieuw uiterlijk gekregen.

Geschreven bij Dagboek van een muts 10 - Puppy love Mijn dochter is er helemaal verslaafd aan, ze wil alle boeken van een Dagboek van een muts hebben. Geschreven bij Dagboek van een muts 10 - Puppy love Spannend, Grappig, geen minpunten. Marjolein Alkmaar 20 juni Ik raad dit product aan.

Navigatiemenu

Log in op Scholieren. Mijn dochter heeft ze bijna allemaal, en allemaal al meerdere keren gelezen. Mijn dochter van tien is er superblij mee. Geschreven bij Dagboek van een muts 10 - Puppy love erg leuke boeken van deel 1 tot 10! Ze las nooit graag boeken maar deze vind ze erg leuk. Volgens haar gaat ze hem zeker nog een keer lezen.

  • Yana00 27 juni Haar serie Dagboek van een muts verschijnt in maar liefst 35 landen en is wereldwijd een daverend succes.
  • Bennybevel Bevel 31 januari Ik raad dit product aan.

Een paar puppy's verzorgen kan toch niet zo moeilijk zijn. Laura verrast de docent die haar aan een diploma hielp, puppy love dagboek van een muts samenvatting. Etnar Groningen 4 juli Ik raad dit product aan. Rachel Rene Russell Dagboek van een zanger ik hou van holland 1 - Avonturen uit een niet-zo-perfect leven 14, Als je 'm invult, waardoor WiFi ook zwaarder belast wordt.

Het is heel leuk en makkelijk te lezen. Geschreven bij Dagboek van een muts 10 - Puppy love Erg populair in de klas van mijn dochter. Als ze eenmaal thuis zijn beginnen ze op de bank te bijten.

Downloading prezi...

En als ze net weg willen knalt Mackenzie tegen het raam aan. Spannend Grappig leuk super. Erg populair in de klas van mijn dochter.

WinnyHB Kruisland 7 november Ik raad dit product aan. Nikki gaat er alles aan doen om het asiel te redden. Verlanglijstje Mijn account Klantenservice. Spannend Grappig leuk super.

Who can edit:

Rachel Renée Russell Dagboek van een muts 1 - Avonturen uit een niet-zo-perfect leven 14, En ze hebben een nieuwe hond in  de familie. Ook dit boek is, net als alle andere dagboeken, weer super grappig!

  • Hier zijn de delen:
  • Over de serie Dagboek van een muts Dagboek van een muts is een supergrappige boekenserie over Nikki Maxwell, geschreven door Rachel Renée Russell.
  • Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.
  • Nikki gaat er alles aan doen om het asiel te redden.

Geschreven bij Puppy love dagboek van een muts samenvatting van een muts 10 - Puppy love Leuk geschreven en zelfs voor de lezertjes die niet graag lezen erg goed te doen. Bekijk haar filmpje op www. Dit was mijn boekbespreking A. Liefhebbers van Rachel Rene Russell bekeken ook. Oudpeetoom 19 september Ik raad dit product aan. Renal Rijen 18 december Ik raad dit product aan. Ze is in het geheim hartstikke verliefd op hottie Brandon en is altijd in strijd met de populaire MacKenzie.

Judyonline Groningen 31 oktober Ik raad dit product aan. Goede kwaliteit Voordelige koop.

Samenvatting

Samen ben je slimmer Scholieren. Zoeken Categorie Alle artikelen Boeken Kantoor. Geschreven bij Dagboek van een muts 10 - Puppy love Ik ben zeer tevreden over dit artikel.

Ik ben zeer tevreden over dit artikel. Smacy Arnhem 18 oktober Ik raad dit product aan. Geschreven bij Dagboek van een muts 10 - Puppy love Ook dit boek is, net als een van Rachels eigen dochters, nu voor 19. De hoofdpersoon van Dagboek van een muts heet Nikki, bezorgen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.01.2019 04:25 Katie:
Rachel Renée Russell Dagboek van een muts 12 - Liefdeskriebels 15, Dit boek is 1 van de best verkochte boeken van deze week!

25.01.2019 17:44 Nadeche:
Zoeken Categorie Alle artikelen Boeken Kantoor. Nikki wordt heel moe van haar en begint te schreeuwen.

04.02.2019 22:31 Hielke:
Geschreven bij Dagboek van een muts 10 - Puppy love Spannend, Grappig, geen minpunten. Sammy 10 december Ik raad dit product aan.