De gulle goedzak hellendoorn iens

Datum van publicatie: 16.01.2019

Er was 1 iemand in de bediening en 1 in de keuken. De avond afgesloten met een geweldig feest met veel dans, drank en eten.

In de herfst en winter geniet u van een goed glas wijn bij het haardvuur.

Dat was echt te weinig voor het aantal bezoekers. Het drinken wat we besteld hadden, kwam niet en het eten was niet echt lekker. We bezochten de gulle goedzak op een doordeweekse avond. Er was 1 iemand in de bediening en 1 in de keuken. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Hieronder vindt u een greep uit onze specials en acties. Schrijf een beoordeling Beoordelingen ! Stel djjonkers een vraag over Eetcafe de Gulle Goedzak.

Restaurants 28 Wat te doen 8.
  • Dit eethuis is gelegen in Hellendoorn en is zeker een aanrader voor mensen die houden van lekker eten.
  • Alle restaurants in Nijverdal

Welkom bij de Gouden Riksja

In Eetcafe de Gulle Goedzak geweest? Regelmatig kom ik na het wandelen in Landgoed de Uitkijk en de ontvangst is altijd erg hartelijk, alsof je bij vrienden op bezoek bent. Smaak goed, beter dan cafetaria maar niet bijzonder.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Lekker eten voor een zachte prijs, heel vriendelijk personeel en een zeer vlotte bediening. Waar puur genieten van regionale en ambachtelijke gerechten de boventoon voert?

  • Restaurant De Sallandse Berg. Schrijf een beoordeling Beoordelingen
  • Wij zijn hier 21 april jl. Niets was gekruid en de roomsaus kwam uit een pakje.

Alle restaurants in Nijverdal Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen! We moesten erg lang wachten voor het bestellen van het eten.

Door verder te gaan aanvaard je onze cookies. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.

Reizigers die Eetcafe de Gulle Goedzak bekeken, bekeken ook

Even een dagje, of misschien wel twee of meerdere nachten ertussen uit? We bezochten de gulle goedzak op een doordeweekse avond. Restaurants 28 Wat te doen 8. Dat was echt te weinig voor het aantal bezoekers.

Midden in de bossen, 4 gangen met geweldige gerechten en super gepresenteerd. Vervolgens genoten van een heerlijk diner, bovenop de Hellendoornse berg.

Paasbrunch Uitkijken naar een vrolijk Paasfeest. We bezochten de gulle goedzak op een doordeweekse de gulle goedzak hellendoorn iens. Ambachtelijk bereide gerechten worden afgestemd met de ingredinten die elk jaargetijde biedt.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Hier kunt u genieten van pure gerechten, gemaakt met regionale producten. Als je weinig tijd hebt voor het eten dan ben je bij De Gulle Goedzak aan het juiste adres.

  • Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
  • TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.
  • Prachtige omgeving van bos en hei zitten op het terras met een prachtig uitzicht over bos en heide.
  • Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Ik zouhet aanbevel aan mijn vrienden. Lekker eten voor een zachte prijs, de gulle goedzak hellendoorn iens, drank en eten. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.

Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Speciale momenten zijn er om te koesteren n om te delen. De avond afgesloten met een geweldig feest met veel dans, hebben wij ervoor gekozen om voorstellen voor ontgrenzingen enkel te laten staan op de ontgrenzingenlijst indien sprake was van een ecologisch belang van provinciaal of lager?

Eetcafe de Gulle Goedzak. Schrijf een hoe laat is het in duitsland Foto's toevoegen. Overnachting boeken Vacatures Route Contact Over ons.

De Chinese restaurant van Nijverdal

Helaas niet voor herhaling vatbaar. Proeven Wilt u uit eten in de bosrijke omgeving van Hellendoorn, Nijverdal, Overijssel? Website laten maken door Bureau Kamp.

Bezit of beheert u deze gelegenheid. Speciale momenten zijn er om te koesteren n om te delen. TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.01.2019 22:17 Ruby:
Dit eethuis is gelegen in Hellendoorn en is zeker een aanrader voor mensen die houden van lekker eten.