Bericht plaatsen op instagram via pc

Datum van publicatie: 16.01.2019

Kimber Kox handig artikel voor ons instagram account! Je kunt ook gewoon een andere locatie aangeven hoor. Alleen ;- filmpje pakt het dus niet …jammmer nou moet ik toch mijn filmpje overzetten naar mijn mobieltje hahaha dus als je wat weet?

Foto's plaatsen Oude foto's uploaden. Hallo Laura, Complimenten voor dit en al jouw andere artikelen. Of Instagram moet er eindelijk iets aan doen, krijgen ze alleen maar meer klanten van. Hiermee kun je Android apps draaien op je desktop of laptop.

Wat een fijn artikel is dit! Dan is het mogelijk om effecten toe te voegen aan de afbeelding.

Via het vergrootglas kun je zoeken, bijvoorbeeld naar foto's of accounts. Gratis downloads Over Laura Shop. Ik heb het zelf niet getest, hoeveel mensen je volgt en hoeveel jouw volgen, maar uit andere bronnen verneem ik dat Instagram deze mogelijkheid geblokkeerd heeft! Dat kan ook door de dubbeltikken op de foto, bericht plaatsen op instagram via pc.

Het zou kunnen dat ze eerst toestemming moeten geven voordat de tag te zien is. Ziet onder andere hoeveel berichten je al hebt geplaatst, a piglet who laughs and sings!

Je typt er een beschrijving en eventuele hashtags. Laura super, dank voor je duidelijk instructie!

Wat kan er niet op Instagram zonder smartphone/tablet?

Een bericht gedeeld door Laura Vink lauravink op 13 Jan om 7: Je hebt de mogelijkheid om een foto nog te croppen als je deze nog niet voor het uploaden vierkant hebt gemaakt. Als je één van de vele filters hebt gekozen, is het ook nog mogelijk om nog wat te veranderen aan het contrast, of om het beeld bijvoorbeeld te draaien.

En, ik kan de aanschaf van een nieuwe telefoon nog even uitstellen…. Een bericht gedeeld door Laura Vink lauravink op 13 Jan om 7: Heel handige tip, ga ik zeker verl toepassen.

  • Heel erg blij mee Beantwoorden.
  • Dank voor de duidelijke uitleg:

PaulB 17 december at En kijk eens aan… onderin de pagina op Instagram heb je nu het icoontje om een foto te uploaden. Dat is een wereldkaart, waarop je met allerlei pinnetjes kunt zien waar je bepaalde foto's hebt gemaakt.

Conceptmodus is volgens mij niet mogelijk op deze manier. Jeroen 10 november at Onderin beeld verschijnt er een knop met Open in Instagram.

Zo plaats je foto’s vanaf je mobiele desktop

Met hartelijke groet, Annetta Beantwoorden. Volg jij mij al op Instagram? En maakt het uit wat voor versie je hebt? Laat je dit uit staan, dan kan iedereen met een Instagram-account zien wat jij post.

Laura 30 december at Heel erg blij mee. Klik de "Pick from Windows" optie onderaan de lijst. Laura 3 januari at Dat is een wereldkaart, waarop je met allerlei pinnetjes kunt zien waar je bepaalde foto's hebt gemaakt.

WANT Navigation

Om te werken met Schedugram maak je eerst een account aan via de website. Je kunt hier nog een onderschrift toevoegen om iets meer te vertellen over de foto.

Wellicht lijkt de omschrijving hier wat langer, maar ik ben echt een fan van Later.

Dank dus voor het delen van je kennis. Hanno de Vries 8 juni at. Jak publikovat na Instagramu fotky z potae , : Maarten 2 oktober at Wat vind je van deze methode! Nu Insta nog even toevoegen in de website. Wel hele heldere uitleg!

Foto’s inplannen op Instagram: Schedugram versus Latergramme

Bedankt voor de informatie! Het moet de afbeelding in een bepaalde context plaatsen, of op een bepaalde manier aanvullen. Weet jij of dit bij Latergram ook zo is?

Alvast bedankt voor je hulp. Laura 6 september at Wat je ook kunt doen is iCloud op je pc installeren? Wel hele heldere uitleg.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
20.01.2019 19:57 Jasmijn:
Het is inderdaad vreemd dan ook al ververs je de pagina het nog niet altijd direct goed gaat. Als je Gramblr voor de eerste keer start, dan wordt je gevraagd om in te loggen met je Instagram account.

29.01.2019 01:49 Catharinus:
Tik op de grote blauwe knop om een foto te maken of tik op de galerijknop om een bestaande foto uit te kiezen. Hahaha, ik moet er wel een beetje om lachen, maar ik denk vooral..