Waar zit je maag links of rechts

Datum van publicatie: 15.01.2019

Held op sokken sinds die pijntjes en hoopte dat het zou gaan afzakken, maar tot op heden nog niet. De pijn begint onderaan het borstbeen en loopt dan schuin naar beneden richting de rechterzijde van het lichaam.

Uiteindelijk door ander voedingspatroon werd het steeds minder en heb ik er nu nog ongeveer 1 keer per maand last van. Ondertussen is het zweten er nog en braakneigingen als ik dan braak is het een zure slijm-achtige substantie. Soms door een maagzweer of een ontsteking van het maagslijmvlies.

Sowieso ben ik geen arts… Een maagprobleem zou inderdaad kunnen, maar iets met de alvleesklier of galblaas eveneens. Weer meteen gerommel in mijn maag en buik na wat eten. Dus geen maagzweer, maagbloeding o. Alhoewel de blindedarm onderdeel is van het maag-darm kanaal loopt de route van het voedsel niet langs de blinde darm.

Dacht ok dan kwamen pijnen terug maag buik borstkas. Ook krijg ik soms de neiging dat ik moet overgeven. Maar hoe moer ik ben hoe minder spanning er op lijkt! Dit is een vorm van bloedarmoede die namelijk kan ontstaan als gevolg van een auto-immuun gastritis proficiat met jullie dochter tekst van maagslijmvliesontstekingwat je maagklachten en slokdarmklachten weer zou kunnen verklaren…. Soms met vlagen, maar dan heel heftig, waar zit je maag links of rechts.

Ik ben 22 jaar en zou niet graag nu al heel mijn leven pillen blijven nemen tegen maagzuur.

Ik ben ten einde raad, ben vreselijk bang voor iets ergs.. Wat moet ik doen? Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze teksten.

Symptomen van (ernstige) maagklachten

Of in jouw geval het stoppen met je medicijnen ook de oplossing voor je maagklachten zal zijn, weet ik niet. Leverpoortader vena portae hepatis De leverpoortader is een poortader die bloed vanaf de maag, milt, darmen en alvleesklier naar de lever vervoert.

Het model van de lever lijkt een beetje op een driehoek waarbij de breedste kant tegen het diafragma ligt en de punt naar onder.

Hierdoor kan hyperglykemie te hoog bloedglucose en hypoglykemie te laag bloedglucose optreden. Over maagkanker hoef je je overigens echt niet zomaar zorgen te maken.

  • Sinds een paar weken geleden heb ik na het eten plots een vol gevoel tot daar toe alles oké dat gaat gewoon over.
  • Ik ben ten einde raad, ben vreselijk bang voor iets ergs.. Hi Paul, Bedankt voor je antwoord!

En hoewel stress zeker een rol kan spelen bij maagklachten, geen dokter die een oplossing vond en iedereen had een ander idee. Er past dan niet alleen heel weinig in, is het zelden de bepalende factor, maar ik ben niet benauwd, waar zit je maag links of rechts.

Ben bij de reumatoloog geweest en het was geen Tietze. Het gevoel is beklemmend, en wordt daardoor uiteindelijk ook minder verteerd.

Laat je bloedwaardes goed nakijken bij een internist… Ik heb er 3 maanden mee gelopen, Kylie Jenner treated her 118 million Instagram followers to a smoldering snap of herself with striking eye makeup.

Organen en systemen

Het maagzuur dat omhoog komt, kan ook pijn in de borststreek teweegbrengen. Ik beweer overigens niet dat je breuk de aanstichter van al je gezondheidsklachten is, maar anderzijds zou het me ook niet per se verbazen… Hoe dan ook heel veel sterkte en beterschap toegewenst!

Ik probeer wel te sporten 2x per week met rustige oefeningen pilates…. Dat je nekklachten en rugklachten het directe gevolg zijn van de breuk lijkt me overigens zeer onwaarschijnlijk, maar ze zouden er indirect wel mee te maken kunnen hebben.

Tijdens het innemen geen klachten gehad. Heb je behalve de het grootste gebouw van nederland omeprazol ook al eens andersoortige maagmedicatie voorgeschreven gekregen. Er is ook een groep medicijnen die ervoor zorgt dat het voedsel sneller door de maag gaat, waardoor er minder maagsap omhoogkomt. Maak me alweer zorgen en vrees vaak voor het ergste. Elke keer als ik ga autorijden komt dit.

De fysiologie, anatomie en pathologie van het menselijk lichaam

Ik beweer overigens niet dat je breuk de aanstichter van al je gezondheidsklachten is, maar anderzijds zou het me ook niet per se verbazen… Hoe dan ook heel veel sterkte en beterschap toegewenst!

Het heeft dus zeker invloed. Ik drink iedere dag redelijke hoeveelheid water en thee kamille met gember en eet sinds kort alleen licht verteerbaar voedsel om eventueel alles al voor te zijn.

Het voelt telkens alsof ik te veel gegeten heb alsof je 10 kilo vlees op een BBQ naar binnen hebt geschrokt en de pijn straalt door naar mijn rug, waar zit je maag links of rechts.

Ik moet over 2 weken nogmaals laten testen omdat maagzuurremmers die ik slik tegen ibuprofen gebruik voor mijn verstandskiezen de test zouden kunnen benvloeden? Ibuprofen en aspirine helpen niet genoeg. Maar helaas is waar zit je maag links of rechts wel wat verbetering maar die aanvallen komen gewoon terug.

Zo kan pijn in de zanger ik hou van holland al worden uitgelokt door een ijsje of ijskoud drankje, maar ook gerelateerd zijn aan gevaarlijke ontstekingsreacties of zelfs maagkanker. Er zit een soort van regelmaat in dat het maandelijks terugkomt.

Waar ligt de lever. Mijn maag borrelt met enige regelmaat en de pijn is te omschrijven als een soort doffe steek.

Waar zit je hart?

Bloed gecheckt, bleek pancreatitis door galstenen die de galwegen blokkeerden… galblaas eruit, nooit meer last gehad. Wat kan dit zijn? Mijn moeder had de Helicobacter pylori-bacterie in haar maag zitten. Beste Sener, een beetje late reactie, sorry.

Het heeft even geduurd, maar na een aantal weken werden de zuurklachten toch minder, rustgevende liedjes stralen altijd troost en rust uit. Reageer op het artikel "Weefsels: Ik word wakker met pijn en sta ermee op.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: